Regenbogen in gras

Project: Regenbooggras

Customgrass biedt oneindig veel designmogelijkheden. Een prachtig voorbeeld hiervan is het Regenboogpad in de tuin van het Centraal Museum in Utrecht dat door Adcio Carpets In- and Outdoor werd aangelegd. Het regenboogtapijt in Utrecht is slechts een van de vele regenbooginstallaties in Nederland in het kader van het lhbt-project.

Product: Customgrass

Customgrass is een getuft product dat gebruikmaakt van een gelijkaardige technologie als kunstgras. Zo ontstaat een hoogkwalitatief product met een mooie look dat bovendien helemaal personaliseerbaar is. Customgrass combineert diverse kleuren om levendige designs en gedetailleerde logo’s te creëren.

Kunstgras van topkwaliteit op maat van uw behoeften

Gepersonaliseerd gras geproduceerd door Turfgrass biedt heel wat mogelijkheden op het vlak van reclame en branding. Bovendien zijn alle Customgrass-designs getuft met uv-bestendige vezels die hun kleur behouden. Hierdoor was Customgrass de ideale oplossing voor de aanleg van een Regenboogtapijt in het kader van het lhbt-project. Met deze regenboogtapijten wil de organisatie aandacht vragen voor diversiteit en acceptatie van lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgenderpersonen. De gemeente Utrecht liet het tapijt aan het Centraal Museum installeren ter gelegenheid van het Midzomergracht Festival. We zijn bijzonder trots dat we konden meewerken aan een dergelijk initiatief.

Creatieve designs voor allerlei doeleinden

Merkboodschappen en reclame op vloeren en muren, zowel indoor als outdoor, zijn lang niet de enige toepassingsmogelijkheden waarbij Customgrass een meerwaarde biedt. 

Zo wordt Customgrass vaak gebruikt voor de decoratie van beursstanden. Met een aantrekkelijk design lokt u immers meer klanten naar uw stand. 

Tegenwoordig is Customgrass ook bijzonder populair op speelplaatsen. De allerstevigste Customgrass-uitvoering is afgewerkt met een unieke schuimlaag voor maximaal loopcomfort. Deze zachte laag is ideaal om kinderen te beschermen bij een val. De schuimlaag is 6 of 12 mm dik, afhankelijk van uw voorkeur. De 12 mm dikke, HIC-gecertificeerde schuimafwerking zorgt ervoor dat uw gras voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften. 

Customgrass wordt ook heel vaak gebruikt voor sporttoepassingen. Het is ideaal voor de aanleg van diverse sportterreinen. 

Customgrass bestaat in zestien verschillende kleuren. Keuze genoeg dus! U kunt tot zes kleuren combineren in één design. 

Turfgrass, dat instaat voor de productie van Customgrass, is de enige Europese kunstgrasproducent die in één stuk logo’s en designs tot vier meter breed kan tuften. Zo kan een Customgrass-design in één stuk een oppervlakte hebben van 4 x 40 meter. Ideaal voor liefhebbers van een design zonder naden.

Een vlotte communicatie en snelle levering staan garant voor een tevreden klant

Adcio Carpets In- and Outdoor, het bedrijf dat instond voor de installatie van het Regenboogtapijt in Utrecht, zegt bijzonder tevreden te zijn over de stipte levering en de vlotte communicatie met Customgrass-producent Turfgrass. “Dat maakt ons werk makkelijk”, aldus Adcio. “Bovendien is de prijs meer dan correct.” Het Regenboogtapijt werd positief onthaald. De levendige en frisse kleuren van de regenboog springen bij de bezoekers erg in het oog. En dat was het ultieme doel van dit project: ervoor zorgen dat mensen even stilstaan en aandacht hebben voor diversiteit. 

  • Project: Customgrass-Regenboogdesign in het Centraal Museum in Utrecht 
  • Product: Customgrass PU Backing - Regenboogdesign 
  • Locatie: Utrecht, Nederland 
  • Klant: Gemeente Utrecht 
  • Installateur: Adcio Carpets In- and Outdoor